sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Kasviscurry

Ihanaa..lunta on satanut vihdoin ja viimein, pakkastakin on yli kymmenen astetta. Mikä onkaan mukavampaa tälläisenä kylmänä pakkaspäivänä kuin syödä höyryävän kuumaa kasviscurrya. Kukkakaali ja porkkanat keitetään puolikypsiksi n. 5 min. Öljy lisätään paistokasariin ja mausteita ( kaneli, jeera, inkivääri, chili, curry) sekoitellaan siinä sen aikaa kunnes ihana tuoksu leviää keittiöön. Joukkoon lisätään sipuli ja valkosipuli, kuullotetaan ja lopuksi sekoitetaan kukkakaali ja porkkanat joukkoon. Paistetaan hetki ja maustetaan suolalla. Ja eikun syömään!

Lisänä voi tarjota broileria, korianteri-limettiraitaa (bulgarianjukurttia, tuoretta silputtua korianteria, limetin mehua ja raastettua kuorta sekä loraus hunajaa) ja naanleipää tai muuta intialaistyyppistä ruokaa tai syödä sellaisenaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti