sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Possua kasvisten kera

Lauantaina laitettiin koko perheen voimin helppoa ja maukasta possua. Possu huoneenlämpöön lämpiämään ja mausteeksi vain suolaa ja pippuria sekä vähän timjamia. Uuni päälle ja silla aikaa kuorittiin porkkanat, sipulit (kelta- ja valko-) ja perunat. Vuokaan vettä ja lihaliemikuutio,  kasvikset ja possu ritilälle joka laitettiin vuokaan, paistettiin kypsäksi n.2 1/2 tuntia 150 asteessa. Lopuksi grillivastus päälle ja lihan ruskistus 10 min. Liemestä valmistettiin kastike. Helppoa kotiruokaa!


Jälkiruuaksi jäätelöä ja liekitettyjä omenoita, joissa vähän appelsiininkuorta ja kaurahiutaleita.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti