torstai 12. toukokuuta 2016

Mausteiset parsakaaliviipaleet

Tämä koukuttavan maistuva lisäke sopii hyvin grilliruokien kaveriksi. Muutama viikko sitten söimme Mausteisia parsakaaliviipaleita marokkolaisesti maustettujen broilerien  ja grillattujen tomaattien kanssa. Oli muuten hyvää...




MAUSTEISET PARSAKAALIVIIPALEET
4-6 annosta

600 g parsakaalia
2-4 valkosipulinkynttä
1 dl öljyä
1 rkl paprikajauhetta
2 tl chilijauhetta
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
(1 rkl rosmariinin lehtiä)


Leikkaa parsakaalit reiluiksi viipaleiksi, myös varren yläosa kannattaa viipaloida. Sekoita kulhossa öljyyn kuivamausteet ja rosmariininlehdet, itse en niitä käyttänyt ja hyvää tuli. Lisää parsakaalit ja viipaloidut valkosipulinkynnet joukkoon, kääntele viipaleita jotta mausteöljy levittyy tasaisesti.

Levitä viipaleet leivinpaperilla vuoratun pellin päälle ja paahda 225 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia. Käännä viipaleet kerran paahtumisen aikana ja tarkkaile etteivät ne pala. Tarjoa liha-, kala- ja kasvisruokien lisukkeena.

VINKKI! Paahda samalla ohjeella myös kukkakaaliviipaleita.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti