lauantai 17. syyskuuta 2016

Parmesan-timjami-porkkanat

Tässä muutama viikko sitten tuli testattua uuniporkkanoita uudella tapaa...lisäilin porkkanoihin Parmesan juustoraastetta ja vähän yrttejä...aika maukas lisuke liharuuan kaveriksi. Tuoreita yrttejä vaihtamalla saa uusia makuelämyksiä, joukkoon voi lisätä myös valkosipulimurskaa.





PARMESAN-TIMJAMI-PORKKANAT

1/2 kg porkkanoita
2 rkl oliiviöljyä
rapaus suolaa
ripaus mustapippuria
4-5 rkl parmesanjuustoraastetta
1 tl tuoretta timjamia

Pese, rapsuta ja paloittele porkkanat. Kaada porkkanat uunivuokaan ja pirskota päälle öljyä. Paista porkkanoita 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele porkkanoiden päälle parmesaaniraaste ja timjami. Kääntele sekaisin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti